Els Festucs salten a escena amb Canalla’s

03/09/2010 - 10:04h

 El grup de teatre Els Festucs torna a escena. El conjunt sadurninenc ha estat els darrers mesos preparant-se per l’obra Canalla’s que estrenaran avui a la tarda, a les 8, a la sala de l’Ateneu. Volen fer partícep el públic d’aquesta obra que, com ve sent habitual en aquest conjunt, pretén fer-lo riure.
El director del grup, Marc Solé, recorda que des del mes de desembre que el grup no pujava damunt l’escenari. Aleshores van fer Els Pastorets i ja tenien ganes de tornar.
Canalla’s és una obra familiar, on fills joves i pares s’hi poden veure molt identificats. És una adaptació d’un recull de monòlegs als propis personatges. El contingut de les funcions són situacions dels joves. Històries, amb humor, que poden servir de lliçó. Cal tenir en compte, però, que l’obra no és recomanada per a menors de 12 anys, ja que “es desvetllen algunes incògnites del món màgic dels infants”, apunta Solé. Diu que “serà com una teràpia de grup per als espectadors”. Representaran mares traumatitzades pels problemes que tenen amb els seus fills, exposant-los.

El director de l’espectacle creu que “la gent s’hi fot sentir reflectida perquè són situacions quotidianes i portades a l’extrem”. Amb aquests arguments repartits al llarg d’una hora i mitja, Anna Solé, Marta Lujan, Mireia Carbó, Sandra Berjillos i el propi Marc Solé volen entretenir el públic.

L’obra, que començarà a les vuit del vespre, tindrà un preu de 4 euros pels socis de l’Ateneu i de 6 euros pels no socis. L’entrada es comprarà a l’arribar a la sala i els espectadors rebran un número que podria fer-los partíceps de l’obra.
Progrés pas a pas

Amb aquesta nova obra a l’Ateneu, el grup de Sant Sadurní signarà un conveni amb l’entitat cultural. En breu s’iniciaran les obres de rehabilitació de la sala i els Festucs volen ajudar aportant-hi el seu gra de sorra.

D’altra banda, altres membres del grup estan immersos en els preparatius d’una nova obra que tenen pensat d’estrenar el mes de novembre.

També et pot interessar

Comentaris