La pressió policial elimina el top manta al Vendrell i Calafell

alt
02/09/2010 - 17:11h

Els Mossos d’Esquadra i les policies locals del Vendrell i Calafell vetllen perquè es compleixi l’acord als municipi del litoral penedesenc que prohibeix des d’aquest dimecres, 1 de setembre, la venda il·legal dels ‘top manta’. D’aquesta manera, els cossos de seguretat donen compliment a l’acord anunciat pel conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Saura, que permetia als manters ubicar-se a la plaça de la Lluna del Vendrell i a la del Mil·lenari a Calafell fins a l’inici d’aquest setembre. Patrulles dels Mossos i de les policies locals han estat des de dimecres al migdia a les fins ara zones de tolerància per evitar que els ‘top manta’ puguin vendre de nou. Aquesta circumstància ha fet que no hi hagin venedors il·legals a cap de les dues àrees citades.
Una veïna del municipi del Vendrell, l’Encarna, ha explicat que aquesta és una problemàtica que es repeteix cada any i a la que cal donar resposta tot i les dificultats personals dels venedors ambulants. Encarna ha lamentat que de no poder vendre els venedors il·legals es dediquin ‘a robar’. De la seva banda, una altra veïna de Coma-ruga, la Maria Josep, ha mostrat la seva preocupació pel que pugui passar en les pròximes setmanes ara que els venedors ambulants il·legals ja no poden vendre els seus productes. Maria Josep també ha matisat la seva ‘por’ davant el fet que aquestes persones puguin dedicar-se a robar.
De la seva banda, els venedors ambulants instal·lats al passeig marítim han explicat que el consistori vendrellenc els hi ha prohibit fer declaracions als mitjans de comunicació davant la problemàtica fins ara existent amb els ‘top manta’. En aquest sentit, un dels venedors ha explicat que en el cas de no complir aquesta prohibició els hi retirarien la llicència de cara a l’any vinent.
L’inici de la prohibició del ‘top-manta’ ha aixecat força expectació entre els mitjans de comunicació d’arreu del país.

També et pot interessar

Comentaris