Els quatre regidors de l’ADMC de Calafell abandonen el partit i dissolen el grup

alt
02/09/2010 - 17:02h

Els quatre regidors del Grup Municipal de l’Agrupació Democràtica Municipal de Catalunya (ADMC) de Calafell, Àngel Verge, José Manuel Núñez, Ana Maria González i Maria Victoria Ortigosa, han comunicat a l’alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, que abandonen el partit, dissolent el Grup Municipal i passant a ser regidors no adscrits. L’alcalde ha confirmat que els quatre regidors continuaran a l’equip de govern, des d’on treballen des de l’inici del mandat. Així ho ha comunicat als quatre regidors, que han mostrat el seu acord en què sigui així.
Els quatre regidors han cursat un escrit a l’Ajuntament en el que exposen que Calafell “ha tingut l’oportunitat històrica de posar al dia els seus serveis i equipaments, una oportunitat que entenem que amb l’aportació dels regidors sotasignants ha estat possible, però de la que encara hi queden coses per fer. No volem deixar la feina a mitges”. El text afegeix: “Entenem un signe de coherència mantenir la nostra implicació en els compromisos establerts al seu dia, i que com a regidors vàrem assolir i comprometre’ns, no sols amb els votants que ens van nomenar els seus representants, sinó també amb els diferents grups municipals amb els que vàrem formar equip de govern”.
Els regidors afirmen també que “vistes les darreres declaracions del Secretari General de l’ADMC, on manifestava la seva manca de confiança envers nosaltres, amb la voluntat de no entrar en cap guerra personal dins del partit polític i de ser coherents amb els motius que ens van portar a presentar-nos a les eleccions municipals (que no és altre que seguir treballant pel municipi de Calafell i assolir els objectius pactats en el pacte de govern que vàrem signar al seu dia) creiem oportú i necessari, els quatre regidors que formem el Grup Municipal de l’ADMC, abandonar el partit polític ADMC i consegüentment, abandonar el Grup Polític del mateix, dissolent-lo, i convertir-nos en regidors no adscrits”.
Àngel Verge és primer tinent d’alcalde de l’àrea de Medi Ambient i Turisme; Ana Maria González es quarta tinent d’alcalde i regidora de Via Pública i Seguretat Ciutadana; Maria Victoria Ortigosa és regidora de Medi Ambient i Salut i José Manuel Núñez és regidor d’Esports.
L’alcalde ha agraït el suport dels regidors “perquè demostren confiança en el meu equip i de continuar treballant pel projecte comú. Aquest fet reforça l’estabilitat de govern, que havia quedat refermada les darreres setmanes”.

El passat 21 d’agost, els quatre regidors ja van ratificar la seva aposta per seguir fins al final del mandat en el projecte comú endegat en 2007.

També et pot interessar

Comentaris