Detingut l’autor de cinc robatoris a la comarca

02/09/2010 - 15:00h

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de l’ABP del Baix Camp van detenir, el passat 25 d’agost, Adrià P.C., veí de Montblanc de 25 anys, per la seva presumpta implicació en una quinzena de robatoris a establiments comercials al Baix Camp. A banda, però, altres Unitats d’Investigació del territori català han pogut resoldre casos similars comesos a l’ Alt Penedès.
Concretament, la unitat d’investigació de Vilafranca del Penedès li atribueix la presumpta autoria de cinc robatoris amb intimidació similars detectats durant el mateix període a l’Alt Penedès.

Concretament se li atribueix el robatori del passat 29 de juny en un centre comercial del carrer Germanor de Vilafranca; un altre del 15 de juliol en una drogueria del carrer Sant Pau de Vilafranca; un altre el 17 de juliol en una drogueria de la rambla de la Generalitat de Sant Sadurní i finalment un robatori el 3 d’agost en una drogueria de l’avinguda de Barcelona de Vilafranca i el 17 d’agost en una drogueria de l’avinguda de Catalunya de Santa Margarida i els Monjos.

Adrià P.C., que podria estar implicat en més fets, va passar el dia 27 a disposició del jutjat d’Instrucció de Reus en funcions de guàrdia, que va decretar el seu ingrés a presó. Per altra banda, l’UI de Reus no dóna per tancada la investigació, ja que no es descarta la detenció d’una segona persona presumptament implicada en la majoria dels fets.

També et pot interessar

Comentaris