Montilla diu que “el projecte socialista uneix” en un sopar al Vendrell

alt
Avatar
06/08/2010 - 23:38h

altEl president de la Generalitat, José Montilla ha estat aquest divendres, un any més, al sopar socialista de Can Corbella, al Vendrell. Allà, el també primer secretari del PSC ha parlat del projecte que presenta pel PSC. Montilla diu que defensarà l’Estatut. Montilla ha recordat que el seu partit no és independentista: “Altres creuen que aquí s’acaba el camí en comú amb la resta dels pobles d’Espanya. Jo no. Altres creuen que l’objectiu final és l’autodeterminació i la independència. Jo no”, ha dit. El president català creu que qui pensa en aquests camins no té “un projecte que uneixi, com el nostre, sinó que divideix. Divideix a Catalunya i en la relació Catalunya-Espanya. Perquè no és el model que millor garanteix la unitat civil i la cohesió social”.
D’altra banda, Montilla, ha preguntat al president de CiU, Artur Mas, si “renunciarà al seu escó” en el cas que “la justícia el desmenteixi” amb relació al cas Palau. Montilla considera “poc seriós” que des de CiU es qualifiqui d'”inconcret” l’informe de l’Agència Tributària fet públic dimarts. Així ha fet referència a les declaracions de Mas sobre aquest document, quan va reiterar que “no hi ha cap prova” que demostri el finançament irregular de CDC. Montilla també ha manifestat que “cal mantenir la guàrdia” pel que fa a la corrupció perquè “casos com el Pretòria i el Millet malmeten la confiança dels ciutadans en la política”.

El líder socialista ha fet aquestes declaracions aquest divendres a la nit al Vendrell, on ha participat en el tradicional sopar de militants i simpatitzants del PSC al Baix Penedès, que se celebra anualment a l’agost. L’acte, al qual han assistit unes 200 persones, també ha comptat amb la presència del ministre de Treball, Celestino Corbacho, i del delegat del Govern al Camp de Tarragona i candidat a les pròximes eleccions al Parlament del PSC per Tarragona, Xavier Sabaté.alt

Per la seva part, Corbacho ha fet referència a la crisi econòmica i ha assegurat que “encara no n’hem sortit però comencem a fer-ho”, recordant les darreres dades de descens de l’atur i d’increment d’afiliats a la Seguretat Social. Tant Corbacho com Sabaté també han fet una crida als simpatitzants i els militants socialistes perquè “es mobilitzin’ i ‘convencin la gent” sobre “el projecte de futur” del PSC de cara a les pròximes eleccions autonòmiques i municipals. De fet, el delegat del Govern ha dit que confia que l’any que ve en aquest sopar, Helena Arribas hi assisteixi en condició d’alcaldessa del Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris