El CE Vendrell presenta els quatre fitxatges per al projecte de l’OK Lliga

alt
28/07/2010 - 12:28h

Jordi Garcia, exjugador del Reus Deportiu, encapçala la llista de novetats del CE Vendrell d’hoquei patins que, setze anys després, tornarà a jugar a l’OK Lliga. El planter complert s’ha presentat aquest dimecres al migdia. Garcia s’ha mostrat molt il·lusionat pel nou projecte, diferent del que sempre havia tingut al Reus, i ha explicat que ha descartat una bona oferta econòmica per jugar a Itàlia. Bàsicament, per dos motius, per la dificultat de moure’s tota la família i, sobretot, per la il·lusió i seriositat en les negociacions que ha mantingut amb el CE Vendrell.
La resta de fitxatges del CE Vendrell que intentarà salvar la màxima categoria, en un projecte que dirigirà des de la banqueta el penedesenc Guillem Cabestany, són: Christian Rodríguez, que va començar la temporada passada al Vigo i la va acabar al Patí Vilafranca; el vendrellenc Lluís Ferrer, que prové de la base del FC Barcelona i el porter Carles Grau, que també jugava amb el mateix equip blaugrana.
Quant a la resta de l’equip que ja va assolir l’ascens a l’OK Lliga, hi ha: el porter Pere Isaac Salvador i els jugadors de pista Òscar Ruiz, Borja Ferrer, Eloi Albesa, Jordi Esteva, Oriol Pena i Santi Julivert. Per tant, les baixes -jugadors als quals el president de la secció d’hoquei patins del CE Vendrell, Víctor Romagosa, ha volgut agrair els anys dedicats a l’entitat vendrellenca- són les de l’entrenador Xavi Mestres, el porter Fermí Ortega i els jugadors Abel Ortega i Joan Roig.

També et pot interessar

Comentaris