Els Castellers de Vilafranca arriben als 400 castells de nou descarregats

19/07/2010 - 16:30h

Aquest cap de setmana els Verds van tenir doble actuació al Baix Gaià. Dissabte va ser el torn d’Altafulla, on els de Vilafranca van descarregar el primer 5d8 de la temporada; i diumenge, tocava Torredembarra. El balanç final del cap de setmana són tres castells de nou folrats descarregats, dos pilars de set amb folre i l’estrena del cinc de vuit.

Dissabte els del Penedès van compartir plaça amb la colla local, els Castellers d’Altafulla, i els Xiquets de Tarragona. Els de la camisa verda van apostar fort, i de primer castell van tirar el 5d8, el primer de l’any. A la segona ronda van optar pel 3d9f i a la tercera, la td8f, amb un folre molt reduït, pensant amb pujar-la un pis més la setmana que ve a Mataró. Per posar el punt i final a l’actuació, els Verds van descarregar el pilar de 7 amb folre.
Diumenge a Torredembarra, els vilafranquins van compartir plaça amb la colla local, els Nois de la Torre, i la Jove de Tarragona. A la primera ronda, els Castellers de Vilafranca van enlairar un 3d9f molt segur que es va convertir amb el castell de 9 descarregat número 400. A la segona ronda, tocava el segon 3d8a de la temporada, i a la última ronda i per arrodonir la tripleta, els Verds van descarregar el 4d9f. A la última ronda, i per posar el punt i final a l’actuació i a un cap de setmana immillorable, els de Vilafranca van descarregar el pilar de 7 amb folre.

També et pot interessar

Comentaris