Dos detinguts per uns assalts a una perfumeria del Vendrell

25/06/2010 - 18:01h

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones com a presumptes autores d’un parell d’assalts per robar a una cèntrica perfumeria del nucli urbà del Vendrell. Es tracta d’un noi de 31 anys veï de Badalona i una noia de 22 anys amb domicili a Barcelona.
Segons que han recordat els Mossos d’Esquadra, el 27 d’abril passat, de matinada, va haver-hi un robatoi amb força a una perfumeria del Vendrell. Els autors van trencar els vidres de l’aparador per poder accedir a l’interior. Un cop a dins, els lladres van posar tots els perfums que van poder en unes caixes de cartró reforçades que portaven. En aquest robatori el botí que es van emportar van ser perfums per valor de més de 21.000 euros.
Aproximadament un mes després, concretament el 27 de maig i també de matinada, els fets van repetir-se a la mateixa perfumeria, però en aquest cas els autors no van emportar-se res. També van utilitzar caixes de cartró reforçades ja que la propietària se les va trobar a l’interior de la botiga. Segurament, segons la policia catalana, van haver de marxar a mig robatori ja que per trencar l’aparador de la perfumeria van haver de fer molt de soroll, cosa que va fer que els veïns sortissin al balcó.
Les gestions de la Unitat d’Investigació de l’Àrea Bàsica Policial del Vendrell van permetre relacionar els dos robatoris, atribuint-ne l’autoria a les mateixes persones, que són les que posteriorment han pogut ser detingudes. També aquestes persones estarien relacionades amb robatoris amb força a perfumeries a altres punt de la geografia catalana.

També et pot interessar

Comentaris