La Llei de Barris subvencionarà Calafell, l’Arboç, la Bisbal i el Montmell

22/06/2010 - 17:12h

La Generalitat ha adjudicat aquest dimarts les subvencions incloses en la setena convocatòria de la Llei de Barris, la qual ha beneficiat projectes a quatre municipis del Baix Penedès: Calafell, l’Arboç, la Bisbal i el Montmell. Calafell és la població penedesenca que rebrà més diners. En concret, la Generalitat i l’Ajuntament de Calafell cofinançaran els 7,6 milions d’euros (MEUR) necessaris per dur a terme diverses obres de millora integral al nucli històric del Poble de Calafell. Des del consistori calafellenc ja s’ha valorat molt positivament l’aprovació d’aquesta subvenció, que permetrà aturar una certa degradació de l’esmentat indret.
També hi haurà una important quantitat de diners per a obres de millora al nucli històric de l’Arboç, dins del capítol d’ajuts per a poblacions de menys de deu mil habitants. En aquest cas, la Generalitat ajuda fins a un 75% del cost total del projecte subvencionat. En el cas de la vila arbocenca, les obres s’han pressupostat en 4,9 milions d’euros.
Quant a la Bisbal, aquest municipi rebrà 600.000 euros per fer front a obres a l’anomenada Unitat d’Actuació número 1 de la urbanització La Masieta.
I al Montmell es destinaran 300.000 euros per a la millora urbanística prevista al nucli de Mas Mateu.

També et pot interessar

Comentaris