El programa ‘Quarts de 9’ passa als dilluns i serà més llarg

21/06/2010 - 07:53h

QUARTS DE NOU, el programa casteller del Canal 33 inicia la seva sisena temporada i ho fa amb un programa especial, d’una hora de durada des de la Festa Major de Sant Joan a Valls, (dijous 24 de juny 22.10 C. 33).
El Q de 9 del 2010 incorpora importants novetats per fer arribar a un públic cada vegada més interessat i més ampli la vivacitat del món casteller, l’emoció de les diades, la rivalitat i l’espectacularitat de colles i castells. Noves seccions i més dispositiu d’unitats mòbils i càmeres i un grafisme més variat i explicatiu aportaran més i millor informació sobre l’evolució i la superació de les colles i la dificultat de les construccions i unes innovadores imatges en 3D recrearan els principals castells i en descobriran els seus secrets.

El programa setmanal augmenta el seu temps fins als 35 minuts i passa dels diumenges als dilluns (Cada dilluns a les 20.25 al Canal 33). Al llarg de la temporada s’oferiran programes especials d’una hora, dedicats íntegrament a les jornades més importants i transcendents del calendari, com Sant Joan i Santa Úrsula a Valls, Sant Fèlix i Tots Sants a Vilafranca i la Diada dels Minyons a Terrassa. Però la gran aposta del Quarts de Nou d’aquest any serà el Concurs de Castells de Tarragona del dia 3 d’octubre, per al que s’ha previst una cobertura extraordinària i un seguiment fins ara insòlit en la programació de Televisió de Catalunya.

També et pot interessar

Comentaris