Els Xicots de Vilafranca fan castells de set i mig a Barcelona

21/06/2010 - 07:45h

El diumenge dia 20, els Xicots es van desplaçar a Barcelona per actuar a la festa major del baix Guinardó al costat dels Castellers de la Vila de Gràcia i els Bordegassos de Vilanova on hi van fer una bona actuació de castells de 7 i mig després de descartar el 4 de 8.

En l’assaig del divendres previ a l’actuació, els Xicots van sortir molt satisfets de les proves realitzades en el 4 de 8, les millors de la temporada, però el nombre just de camises que van dur a l’actuació de diumenge no va permetre dur-lo a plaça.
Així doncs, es va replantejar l’actuació cap els castells de set i mig començant en primera ronda per el 4 de 7 amb agulla que es va completar sense gaires problemes treien l’espina del darrer, a Vic, que només s’havia pogut carregar.
En la segona ronda van encarar el 5 de 7. El castell va pujar segur però en la descarregada va tindre algun problema a nivell de segons i baixos que amb tot no el van fer perillar, el tercer de l’any. Finalment es va fer un altre lleuger 4 de 7 pensat pel de vuit amb alguna cara nova a segons i descarregat amb molta seguretat. Es tancà l’actuació amb el pilar de 5.
A destacar la bona evolució dels nous membres de la canalla i del tronc i del bon treball a les pinyes que va permetre una actuació rodona i sense dubtes per encarar la part central de la temporada pensant en els castells de vuit.
Els Castellers de la Vila de Gràcia van descarregar el 4 de 8, el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla i el pilar de 5 i els Bordegassos de Vilanova el 4 de 7, el 3 de 7 i la torre de 6 i el pilar de 5.
Diumenge 27 de juny els Xicots actuen a Rubí, en la seva festa major, al costat dels Castellers de Rubí i de la Colla Jove de l’Hospitalet.

També et pot interessar

Comentaris