S’obre un procés per a l’adjudicació d’un pis de lloguer de l’Ajuntament del Vendrell

15/06/2010 - 11:24h

La Junta de Govern Local del Vendrell va aprovar a final de març el plec de clàusules i bases que regiran el procés d’adjudicació, en règim de lloguer, d’un habitatge situat al carrer de l’Alt Empordà, 1-13, escala A, primer primera, propietat de l’Ajuntament del Vendrell, i ara ha obert el procés per adjudicar-lo. El pis té una superfície útil de 70 metres quadrats, distribuïda en un menjador, una cuina independent, dos dormitoris dobles, un balcó i un lavabo amb banyera; a més, té annexa una plaça d’aparcament. L’habitatge és de segona mà, ha estat usat i no és adaptat per a persones amb disminucions físiques.
L’arrendament d’aquest habitatge serà sense mobles, tret del mobiliari i els electrodomèstics de la cuina (cuina, forn i campana extractora) i d’un dormitori. El preu del lloguer que s’ha establert es fixa en 300 euros mensuals, que inclou la plaça d’aparcament, l’IBI i les escombraries domèstiques.
L’adjudicació es farà mitjançant un procés de sorteig entre els sol·licitants admesos. Les sol·licituds i la documentació s’hauran de presentar a la Borsa Jove d’Habitatge, ubicada al Centre Cívic l’Estació. Cada persona integrant d’unitat familiar només podrà presentar-hi una sol·licitud. Les bases es podran consultar al mateix Centre cívic L’Estació i al Perfil del Contractant de la pàgina web de l’Ajuntament del Vendrell. El període de presentació d’ofertes serà entre els propers dies 21 de juny i 15 de juliol, ambdós
inclosos.

També et pot interessar

Comentaris