Els Nens del Vendrell estrenen el cinc i la torre de set

14/06/2010 - 08:01h

Els Nens del Vendrell respiren eufòria després de la diada rodona que van dur a terme diumenge en el  marcde la diada dels Minyons de l’Arboç. Els vendrellencs van aconseguir descarregar d’una tirada el cinc de set i la torre de set, els dos castells de la gamma que els faltaven en el repertori aquesta temporada. Els Nens van atacar el cinc de set en primera ronda, van continuar amb el quatre de set amb l’agulla, tot just estrenat la setmana anterior en plaça pròpia, i després d’un primer intent desmuntat van descarregar la torre de set, que es va executar amb rapidesa i seguretat.

 De la seva banda, els amfitrions, els Minyons, van obrir amb el tres de set, van desmuntar un intent de cinc de set, van descarregar el quatre de set i hi van tornar amb el cinc de set però aquesta vegada va quedar en intent.
La resta de colles convidades, Castellers de Terrassa i Colla Vella dels Xiquets de Valls, van fer castells de vuit. Els vallencs van fer la seva tripleta habitual en les darreres actuacions, dos tres i quatre de vuit, mentre que els egarencs van descarregar el quatre de vuit però no van poder amb la torre de vuit amb folre, que va quedar en intent. Van tancar amb un quatre de set amb l’agulla després d’haver obert amb el cinc de set.

També et pot interessar

Comentaris