Comencen a enrajolar la rambla de Sant Francesc

alt
10/06/2010 - 15:57h

La rambla de Sant Francesc de Vilafranca comença a entreveure ja cada cop més quina serà la seva imatge final. Aquests dies s’estan enrajolant els laterals de la rambla amb un material més noble i antilliscant que el que hi havia en la rambla antiga. Es preveu que l’enrajolament dels laterals estigui acabat a finals de juny i la part més central s’enrajoli una mica més tard, ja que és un tipus diferent de rajola i la volen deixar per més endavant.
Ara mateix SABA està acabant tot el que tenia encomanat i ja s’està treballant també als laterals de tal manera que es va seguint sobre el previst. La plaça del Penedès ja s’ha remodelat tal i com estava previst i també s’ha eliminat la boca del pas soterrani que hi havia a la vora de la plaça. Segons el regidor d’Urbanisme, Aureli Ruiz, aquesta eliminació del pas soterrani és una de les actuacions que no contemplava el projecte de l’anterior govern i que ha propiciat que l’entorn de la plaça Penedès es vegi molt més ampla del que abans era.

Pel que fa al restabliment del trànsit de la zona, les actuacions al lateral de l’escola Santa Anna s’acabaran cap a Sant Joan i serà en aquells dies quan s’obrirà el trànsit de nou, amb els dos sentits de circulació que preveu el projecte.

Els semàfors
Per altra banda, la setmana passada van espatllar-se alguns semàfors de la vila per un problema amb les obres de la rambla que van obligar a fer tota la instal·lació nova.
Aureli Ruiz destaca que els semàfors de davant de Caixa Penedès, al capdamunt de la rambla de Nostra Senyora, es deixaran definitivament en color ambre perquè han comprovat que així hi ha més fluïdesa de trànsit sense entorpir el pas dels vianants.

També et pot interessar

Comentaris