La sinistralitat laboral al Baix Penedès baixa un 16% en un any

08/06/2010 - 14:50h

El nombre d’accidents mortals i d’accidents amb ferits greus a la feina ha baixat un 16% en el darrer any. La senadora de l’Entesa per Tarragona i alcaldessa de Cunit, Judith Alberich, ha donat a conèixer les darreres dades oficials pel que fa a la comarca que assenyalen que durant el mes d’abril es van registrar al Baix Penedès un total de 55 accidents de treball (54 considerats com a lleus i un considerat com a greu). D’altra banda, en el que portem d’any s’han comptabilitzat 258 accidents amb el resultat d’una persona ferida greu.
L’alcaldessa de Cunit ha posat de relleu que “es constata un descens molt marcat en tots els sectors productius però especialment en la construcció (29% de descens) i el sector serveis (18% de descens.)”
Segons la senadora socialista,  “aquesta tendència a la baixa es deu, en bona mesura, a la lluita contra l’economia irregular i a l’increment del nombre d’inspectors de treball i del nombre de programes de prevenció de riscos laborals que s’han endegat des de l’Administració”. “Fruït d’aquest esforç, l’any passat 21 tècnics de seguretat del Departament de Treball van dur a terme 4.058 actuacions d’assessorament i control en matèria de riscos laborals a les comarques tarragonines”, ha conclòs Alberich.

També et pot interessar

Comentaris