Dos detinguts per robatoris amb violència al Vendrell

07/06/2010 - 16:38h

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones que, presumptament, estarien relacionades amb dos robatoris amb violència i/o intimidació al Vendrell. Els detinguts són Jose Luis H. C, de 24 anys i veí Sant Jaume dels Domenys, i Mónica S. V, de 22 anys i veïna de Tarragona.
Segons que han informat els Mossos d’Esquadra, el dia 27 de maig, segons va manifestar la dependenta d’una botiga de roba del Vendrell, un home i una dona van accedir al seu establiment i van colpejar per tot el cos tant a ella com a la seva filla. També van aprofitar per emportar-se quatre samarretes.
Els agents van mostrar a la dependenta una sèrie de fotografies, d’entre les quals la denunciant va identificar, sense cap mena de dubte, les dues persones que l’haurien agredit.
Això de banda, el mateix dia 27 una altra dependenta d’una botiga també del Vendrell va ser víctima d’un robatori amb violència. Seguint els mateixos passos que en el cas anterior, la dependenta va identificar a la noia, Mónica S. V, com una de les dues persones que l’haurien agredit per tal de cometre el robatori.
Per tots aquests fets, després de passar a disposició judicial, Jose Luis H.C. ha quedat en llibertat amb càrrecs i Mónica S.V ha ingressat a presó.

També et pot interessar

Comentaris