Castells de de set i mig dels Nens i els Xicots

07/06/2010 - 08:26h

Els Nens del Vendrell van assolir els primers castells amb l’agulla aquest diumenge. Va ser durant la diada de celebració del 84è aniversari de la colla que va reunir a la plaça Vella del Vendrell, la colla local, els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Lleida. Els vendrellencs van assolir el tres i el quatre de set amb l’agulla i el quatre de set, mentre que no van poder amb l’intent de cinc de set, que van desmuntar i que quedarà per a una altra ocasió. Van acabar l’actuació amb un pilar de cinc.

Els Xiquets de Tarragona van completar el cinc de set, el quatre de set amb l’agulla i el set de set, mentre que els lleidatans van executar la millor actuació de la diada amb el quatre de vuit, el dos de set i el cinc de set, tot i que per dues vegades van haver de desmuntar el tres de vuit.
D’altra banda, a Vic, la diada de la Central, el locals dels Sagals d’Osona, va reunir la colla local, els Xicots de Vilafranca i els Tirallongues de Manresa. Els vilafranquins van aconseguir una actuació de set i mig gràcies al quatre de set amb l’agulla que van plantar en segona ronda. Quatre i tres de set van arrodonir l’actuació. Els Sagals van fer el cinc de set, el quatre de set amb l’agulla i van carregar la torre de set. Els manresans van tenir en el tres de set el seu millor castell.

També et pot interessar

Comentaris