El Vilafranca mostra a Tortosa la seva superioritat i guanya amb comoditat

06/06/2010 - 19:02h

Darrer partit de lliga entre dos equips amb diferents objectius. Una, els de casa necessitaven sumar per no veure’s immersos en la problemàtica dels descensos compensats i l’altre el Vilafranca que amb els deures fets tant sols li calia complir amb l’expedient.

Al final clara victòria del Vilafranca que al minut 23 ja tenia un clar 0-2 que li va permetre defensar el resultat amb ordre i sortir a la contra per ampliar el marcador. Del partit hem de dir que un i altre equip van sortir a buscar un bon resultat i la prova la tenim en que als tres minuts, el davanter centre local Arasa va posar a prova el porter del Vilafranca Gerard obligant-lo a fer una gran intervenció. El Vilafranca va reaccionar i en un atac per la dreta, Valerio deixa la pilota a Pere Roca i aquest sense parar fa un xut de rosca que entra per l’escaira. Dos minuts després una passada en profunditat de Puchi sobre David Pérez acaba en gol d’aquest jugador, significant el 0-2. Un minut mes tard Bacaicoa treu una falta i el remat de cap de Valerio va al pal, de manera que era el Vilafranca l’amo i senyor del partit tot i que al voltant dels 35 els locals van tenir un parell d’oportunitats per marcar.
A la segona part i abans dels deu minuts, en un atac per la dreta del Vilafranca, és David qui centre, el defensor Recio desvia l’esfèrica cap el fons de la porteria fent pujar el tercer. Fins al final de partit, control vilafranquí amb mes oportunitats de gol i intents de marcar per part d’un Tortosa amb moltes mancances.

Tortosa                  0
Vilafranca              3

Tortosa: Raul Jiménez,David, Subi, Egorbide, Kique, Borrull (Cristian 45’), Recio, Marc (Ruibal 54’), Arasa (Maikel 62’), Victor Ortiz i Oscar.
Vilafranca: Gerard, Aleix, Bacaicoa, Tito Caballero, Moya (Rubèn Ortiz 37’), David, Elvis, Roca, Puchi, Valerio (Palet 56’) i David Pérez (Medina 65’).
Gols: 0-1 Roca (20’). 0-2 David Pérez (23’). 0-3 Recio portal propi (58’)
Àrbitre: Pertegal Méndez del col·legi de Granollers va portar el partit molt bé.
Targetes: Groga als visitants Moya i Roca.