El CE Vendrell es jugarà l’ascens a l’OK Lliga en la darrera jornada

05/06/2010 - 21:36h

El CE Vendrell d’hoquei patins buscarà en la darrera jornada l’ascens a l’OK Lliga, després de guanyar aquest dissabte a la sempre difícil pista del Tordera. Els vendrellencs han guanyat per 2 gols a 4, però malauradament també han guanyat els dos equips que ocupen els llocs d’ascens: el Voltregà ha derrotat el San Antonio, per 8 a 6, i el Sant Feliu, el Cerdanyola, per 5 a 4.
Quant als altres equips penedesencs de la categoria, el CP Calafell ha guanyat per la mínima (0-1) a Sitges i el Monjos també ha guanyat, per 7 a 5, el Vigo Stick.
A manca d’una sola jornada, que es disputarà el proper dissabte, dia 12, a les 8 del vespre, el CE Vendrell s’enfrontarà a casa amb el CP Monjos. De la seva banda, el Voltregà visitarà el Vigo Stick i el Sant Feliu, l’Areces. La classificació actual l’encapçala el Voltregà amb 59 punts, seguit del Sant Feliu amb 58 punts i el CE Vendrell amb 56. Els dos primers al final de la lliga pujaran a la màxima categoria.
Quant a l’OK Lliga, el Noia-Freixenet va derrotar divendres l’Igualada, per 10 a 3, i el Caixa Penedès ha perdut en el darrer desplaçament de la temporada, a Lleida, per 5 gols a 2. Aquesta setmana s’ha proclamat campió el FC Barcelona, per tretzena vegada consecutiva, després de la derrota del Liceo a Reus (6-5) i la victòria dels blaugrana a casa, contra l’Alcoi (7-1).

També et pot interessar

Comentaris