Es tallarà la circulació de la rambla entre dimarts i dijous

31/05/2010 - 08:01h

Entre dimarts a primera hora i dijous al vespre, estarà tallada la calçada que separa la plaça del Penedès i la rambla de Sant Francesc, en el tram entre el carrer de Cal Bolet i el carrer del General Cortijo, amb motiu dels treballs d’asfaltatge relacionats amb l’obra de la rambla de Sant Francesc. L’accés a l’aparcament soterrat es podrà fer per la banda de l’avinguda de Tarragona. Els vehicles hauran d’utilitzar itineraris alternatius.
D’altra banda els contenidors de residus del C/ Hermenegild Clascar s’han reubicat al c/ Moret i al c/ General Prim (Font dels Alls). El canvi, realitzat per diverses afectacions de les obres, serà efectiu fins a nou avís. En la zona dels contenidors, s’ha senyalitzat el canvi donant la nova alternativa per tirar els residus als veïns. Igualment, a la nova ubicació de la Fonts dels Alls, s’hi ha senyalitzat un accés habilitat perquè els veïns puguin llençar els residus per la banda oposada a la del pas de vehicles.

Itineraris alternatius arran del tall de trànsit al centre

L’Ajuntament de Vilafranca informa sobre els itineraris alternatius per als vehicles entre dimarts a primera hora i dijous al vespre, a causa del tall de trànsit a la calçada que separa la plaça del Penedès i la rambla de Sant Francesc. Cal recordar que aquest tram entre el carrer de Cal Bolet i el carrer del General Cortijo, estarà tallat amb motiu dels treballs d’asfaltatge relacionats amb l’obra de la rambla de Sant Francesc.
Mitjançant la senyalització vertical corresponent, als conductors que vinguin de l’avinguda de Barcelona se’ls recomanarà l’itinerari pel carrer de Santa Digna, ja que els vehicles ja no podran accedir a la rambla de Nostra Senyora i estarà senyalitzat el desviament cap al carrer de Santa Clara. Així mateix, els vehicles que vulguin accedir des del carrer Santa Clara a la rambla de Nostra Senyora seran desviats en direcció a l’avinguda de Barcelona i podran prendre l’itinerari pel carrer de Santa Digna.
Pel que fa als vehicles que vinguin de l’avinguda de Tarragona, en arribar a la rambla hauran de desviar-se o bé pel carrer del General Cortijo o bé pel carrer de Vidal. Els camions que accedeixin per l’avinguda de Tarragona hauran de desviar-se aquests tres dies pel carrer de Tossa de Mar d’acord amb la senyalització que estarà instal.lada.
L’accés a l’aparcament soterrat de la rambla de Sant Francesc/plaça Penedès s’haurà de fer per l’avinguda de Tarragona i accedir al pàrquing per l’entrada del lateral de Santa Anna.

També et pot interessar

Comentaris