Victòria del Vilafranca amb comiat de Rafa Moral, amb 400 partits, espectacle, tres penals i vuit gols.

30/05/2010 - 23:34h

Darrer partit d’aquesta temporada a casa, un partit trampa que començava després d’una petita festa per ser campions, amb passadís del Rubí, homenatge a Rafa Moral i que va començar amb un cert relaxament dels homes de Puchi que va esdevenir en un parell de gols forasters a pilota parada al voltant del minut quinze.

Com diem va començar la festa amb moltes samarretes de Campions i amb un petit homenatge a Rafa Moral perquè després de 17 temporades ha jugat 400 partits vestint amb els colors del Vilafranca. Rafa va sortir de capità i va jugar de central els primers 35 minuts. Després va ser substituït pel seu company durant molts anys, Francesc Fos.
Del partit hem de dir que pel fet de no començar al cent per cent, el Vilafranca ve ser sorprès amb dos gols a pilota parada, un de falta directa i un segon al cap d’un minut, de penal. El Vilafranca va reaccionar i Puchi de penal va reduir diferencies. A un parell de minuts del descans i en una errada defensiva arribava el sorprenent l’1-3.
A la segona part i després dels comentaris de l’entrenador Puchi al descans, va arribar la reacció del Vilafranca, amb bon joc i molt treball en totes les línies, de fet el Vilafranca de sempre, el que ha quedat campió i amb un gran gol de Pere Roca i tres de Puchi, s’arribava al final amb la lògica alegria de tothom.

Fitxa tècnica

Vilafranca              5
Rubí                       3

Vilafranca: Gerard, Aleix, Tito Caballero, Rafa Moral, (Fos 35’), Rubèn Ortiz, Elvis (Moya 54’), Eitan, Roca, Medina (Valerio 54’), Palet i Puchi
Rubí: Frank, Kiki, Gerard, Alexis, Miguel, German, Juanlu (Novo 73’), Juan Pedro (Rosich 58’), Pedro (Genís 68’), Fernando Kroeff i Carles.
Gols: 0-1 Fernando Kroeff (15’). 0-2 Fernando Kroeff de penal (16’). 1-2 Puchi de penal (37’). 1-3 Carles (43’). 2-3 Roca (51’). 3-3 Puchi (61’). 4-3 Puchi de penal (77’). 5-3 Puchi (92’).
Àrbitre: Martín Pomés, del col·legi de Girona, se li va protestar puntualment errors a la zona ampla.

Targetes: Pels locals va veure groga, Elvis, Aleix, Fos i Ruben Ortiz i pels visitants, Gerard, Carles, Kiki i Frank