L’Ajuntament de Calafell rebaixa els sous dels regidors i estudiarà més mesures d’estalvi

28/05/2010 - 11:15h

El ple de l’Ajuntament de Calafell ha acordat una rebaixa del sou dels càrrecs electes i estudiar de manera urgent altres mesures de retallada de la despesa. Per a tal fi, es convocarà una reunió entre els portaveus municipals per tal que s’aprovin aquestes mesures. L’acord s’ha pres conjuntament entre govern i oposició a resultes d’una moció presentada pel grup municipal de CiU, que ha quedat damunt la taula.
L’alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, ha afirmat que “l’Ajuntament no es quedarà al marge” d’aquest tema i del que hagin decidit altres ajuntaments, ja que és preceptiu en procedir d’un reial decret-llei del Govern central. L’alcalde ha aurgumentat la proposta de deixar-ho damunt la taula i obrir un debat urgent per les incerteses que s’han produït en aquells ajuntaments que han pres decisions ràpides i pel fet que s’està a l’espera d’un pronunciament conjunt entre la Federació i l’Associació de Municipis de Catalunya.
D’altra banda, el ple municipal calafellenc ha donat compte de la liquidació del pressupost de l’exercici de 2009 i d’un expedient de suplement de crèdit i crèdit extraordinari finançat amb baixes. També s’ha aprovat de manera provisional la creació i modificació de taxes de les ordenances fiscals de l’Ajuntament i l’ordenança municipal enfront a la plaga del morrut roig a les palmeres.
En un altre punt s’ha aprovat la delimitació de la trama urbana consolidada, d’acord amb el que preveu el decret llei 1/2009, de 22 de desembre, d’ordenació dels equipaments comercials. La nova delimitació suposa doblar l’espai que es fixa a Calafell com a trama urbana.

També et pot interessar

Comentaris