La Policia Local del Vendrell deté un presumpte lladre pel mètode silenciós

27/05/2010 - 13:19h

La matinada d’aquest dimecres, durant un control rutinari de prevenció a la Carretera de Valls, una patrulla de la Policia Local del Vendrell va detenir un presumpte lladre pel que es coneix com a mètode silenciós. Els agents van veure una persona amb una actitud sospitosa que deixava un objecte a terra en veure la presència dels dos policies.
Els dos agents van identificar-lo i van detectar que portava una important quantitat de diners en efectiu a sobre, fet que va fer posar nerviós el sospitós, el qual va iniciar una carrera per escapar-se del control. Els agents van perseguir-lo fins a un descampat del carrer de Sant Josep, on es va ocultar. En aquest moment, es van demanar reforços i, després de fer una batuda per la zona, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, es va localitzar el sospitós, es va confirmar que portava al damunt al voltant de 2.000 euros en efectiu de dubtosa procedència i se’l va detenir.
Tot seguit, es va localitzar l’objecte que havia deixat a terra el sospitós, que era una bossa de mà que contenia documentació identificava de la presumpta víctima d’un robatori, la qual cosa es va confirmar poc després, quan es va comprovar que, la mateixa matinada, el detingut havia entrat en un domicili mentre el seu propietari estava dormint. En definitiva, es va poder recuperar la totalitat
dels béns sostrets del domicili en qüestió.
El detingut va ser traslladat a les dependències dels Mossos d’Esquadra, els quals continuen les investigacions corresponents per tal de posar-lo a disposició judicial.

També et pot interessar

Comentaris