El Vilafranca CAMPIÓ a dos partits pel final

23/05/2010 - 22:07h

Un cop assolit l’ascens a Tercera, quedava assolir el campionat el més aviat possible, és a dir, assolir el tercer dels objectius plantejats de cara aquesta temporada i de la mateixa manera que l’empat a terreny de la Montañesa, va servir per dir JA SOM DE TERCERA, aquesta vegada a la capital del Maresma, i guanyant el partit, els jugadors van poder cantar, també fora de casa, el CAMPIONS, CAMPIONS.

El partit, si hem de ser francs hem de dir que no va ser bonic, va tenir moltes oportunitats tant per un com per altre, però en moltes fases del matx, va ser ensopit el Vilafranca es veia superior i va donar la sensació que amb el 0-1 en moltes fases del partit es va relaxar, sense el permís de Puchi.
La primera part hauria pogut ser sentenciat el partit, ja que Valerio als 12 i Puchi als 16 van rematar al travesser i als 24 el Propi Puchi va marcar el seu gol numero 14 i a partir d’aquí aproximacions mes o menys perilloses dels dos equips a les porteries contraries.
La segona part els locals van buscar l’empat i vàrem veure un xut a la base del pal d’Uri, que va precedir un altre ocasió de gol de Puchi. Del 58 al 62 el Mataró va tenir un parell de clares oportunitats per marcar i de cara al final del partit va ser el Vilafranca qui mes va controlar.
Al final alegria per part dels jugadors i parròquia vilafranquina tot celebrant el títol de campions.

Fitxa tècnica

Mataró                    0
Vilafranca              1

Mataró: Beni, Carmona, Diego, Aitor (Toni 77’), Joan García (Rafa 45), Javi, Pol (Mewdo 59’), Kico, Rodri, Uri Saltor i Uri.
Vilafranca: Gerard, Moya, Palau, Bacaicoa (Tito Caballero 59’), Rubèn Ortiz, David, Eitan, Roca, Puchi, Valerio (Palet 59’) i David Pérez (Medina 61’).
Gols: 0-1 Puchi (24’).
Àrbitre: Rubio Ponsatí, del col·legi de Girona, se li va protestar alguna jugada a la zona ampla, però no ho va fer malament.
Targetes: Pels locals va veure groga, Javi i Mewdo i pels visitants, David i Roca.