Caixa Penedès i Noia Freixenet empaten en un derbi amb final d’infart

alt
22/05/2010 - 19:56h

 

Caixa Penedès-Patí Vilafranca i Noia-Freixenet es van repartir dissabte els punts en un derbi d’hoquei patins distret i que va acabar un resultat just, empat a 5 gols, si bé els vilafranquins van veure com els sadurninencs els empataven l’encontre a manca de 6 segons pel final, justament només 12 segons després que Mariotti hagués anotat el cinquè gol local. La primera part ha estat dominada bona part pel Noia-Freixenet, però el primer gol l’ha fet Miras i aquesta circumstància ha donat tranquilitat en el joc dels vilafranquins, que només es jugaven la possibilitat de derrotar el seu màxim rival penedesenc, atès que ja fa dues jornades que el Caixa Penedès havia perdut la categoria de l’OK-Lliga. Mica en mica, però, el Noia-Freixenet ha començat a estirar línies i ha vist com en només un minut, a manca d’un minut i 45 segons pel descans i a només 3 segons de la botzina, Joan Feixa posava l’1 a 2 al marcador.
altLa segona part ha començat amb major domini visitant i Bargalló ha l’1 a 3, al minut 38 de partit, que semblava deixar el matx clarament de costat de l’equip de Sant Sadurní. Sortosament pels seus interessos, Montserrat ha marcat mig minut després pel Caixa Penedès i posteriorment, a passada d’Enrico Mariotti, ha pogut empatar a 3. El jugador italià ha estat absolutament revolsiu perquè ha entrat a la pista a mitja segona part i ha estat el motor perquè el Caixa Penedès passés de perdre per dos gols a posar-se per davant: Miras ha marcat el 4 a 3 a sis minuts del final. Ja a la recta final d’encontre, Guillem Cabestany ha pogut tornar a marcar pel Noia-Freixenet, a 4 minuts i 20 segons del final, i s’ha arribat a l’últim moment amb l’emoció al marcador i un desenllaç del tot inesperat.
altAixí, i després de perill a les dues àrees, Mariotti ha pogut marcar el 5 a 4 a 18 segons del final. Amb l’alegria de jugadors i aficionats locals, però, Aleix Esteller ha pogut marcar el definitiu 5 a 5 a només 6 segons de la conclusió.
Al final, vist tot l’encontre, l’empat final pot ser considerat com a just. A destacar l’esportivitat que hi hagut en tot moment a la pista de la Zona Esportiva de Vilafranca.

 

També et pot interessar

Comentaris