El Vendrell celebra aquest divendres el Dia de l’Emprenedor

19/05/2010 - 11:49h

Per primera vegada, al Vendrell s’organitza el Dia de l’Emprenedor, coincidint amb el primer aniversari del projecte de cooperació empresarial de la Xarxa Emprenedora. Aquesta primera edició del Dia de l’Emprenedor tindrà lloc aquest divendres, dia 21, a L’EINA Espai Empresarial. L’horari serà de 3/4 de 9 del matí a 2 del migdia.
El Dia de l’emprenedor del Vendrell, segons els seus impulsors, aglutina un programa d’activitats complet i multiformat d’interès per l’empresa i la persona emprenedora. Els aspectes més significatius del seu programa són d’entrada: una aposta pel Networking, amb la difusió de la Xarxa Emprenedora i balanç de l’activitat desenvolupada en el primer any de funcionament; l’Espai “One to One” i el “Basket Contacts”, espais per a la trobada i contacte amb les empreses participants al Dia de l’Emprenedor; difusió de les properes activitats de netwotking, a través del Punt d’Informació de la jornada de cooperació empresarial “Getting Contacts” que es celebrarà el proper 8 de juny a Coma-ruga.
La jornada potenciarà la participació de diferents associacions empresarials i de comerciants col•laboradores de L’EINA: PIMEC, CEPTA, UEP i CIT.
També preveu un suport especial a la consolidació de les noves iniciatives empresarials, amb la presentació del programa de suport a la consolidació empresarial de L’EINA que properament es posarà en marxa, orientat a donar suport a es noves empreses en la fase de consolidació dels seus negocis.
I, finalment, s’establirà una estratègia en noves tecnologies pel creixement empresarial, amb una programació destacada en TIC: càpsula sobre l’E-marketing, difusió de bones pràctiques en l’ús de les TIC i difusió del web 2.0 i les xarxes socials i professionals com a estratègia de creixement empresarial.
El Dia de l’Emprenedor del Vendrell està organitzat per L’EINA Espai Empresarial de l’Ajuntament del Vendrell i la Xarxa Emprenedora. Compta amb el suport de l’Organisme Autònom de Desenvolupament local de la Diputació de Tarragona, del Programa INICIA:per la creació d’empreses, i el Pla PIMESTIC de la Generalitat de Catalunya.

També et pot interessar

Comentaris