L’Arsenal presenta el logotip del 75 aniversari de Vinseum

Avatar
19/05/2010 - 10:20h

Vinseum i l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca han donat a conèixer el logotip que identificarà el Museu durant tot l’any amb motiu de la celebració del 75 aniversari de l’entitat. Es tracta d’una imatge amb múltiples aplicacions i adaptable a diferents suports. Una de les que es van poder veure durant la presentació va ser l’aplicació per al vi del Museu, que es donarà a conèixer el mes que ve com una acció commemorativa més de totes les previstes des de l’agost d’enguany fins l’agost de l’any que ve.

El logotip del 75è aniversari del Museu de Vilafranca, creat pels alumnes de gràfica publicitària de l’escola, recull el testimoni del disseny que Diego Feijoo va crear per a la nova etapa de Vinseum. Harmonia estètica per a una imatge que s’ha adaptat als elements i els colors que des de fa dos anys identifiquen l’entitat.
Una altra mostra de les possibilitats del logotip és ben visible a la façana de l’edifici de Cal Pa i Figues, que ja ensenya una intervenció, commemorativa del Dia dels Museus, amb un logotip de més de 2 metres i en el qual els alumnes de revestiment han aplicat un canvi d’escala.
El director de l’EMA Arsenal, Albert Abella, feia notar durant la presentació la participació dels diversos àmbits del centre en la creació de la imatge, un treball que encara continua amb més aplicacions, com la ceràmica i la joieria.
De la seva banda, el director de Vinseum, Xavier Fornos, en la seva primera intervenció pública al capdavant de l’entitat, va anunciar que tots els treballs d’alumnes que van participar en la convocatòria s’exposaran en una mostra que es podrà veure a la capella de Sant Pelegrí el pròxim 18 de juny.
En un altre sentit, Fornos va informar que el programa d’actes de celebració de l’aniversari tira endavant i que s’està acabant de tancar per començar el 28 d’agost d’enguany. La celebració, va dir, serà oberta a tothom, però es vol donar protagonisme especial als Amics de Vinseum per participar en l’organització dels actes.

També et pot interessar

Comentaris