El CE Vendrell, a un sol punt dels llocs d’ascens a l’OK Lliga, gràcies al CP Calafell

15/05/2010 - 20:55h

El CE Vendrell d’hoquei patins s’ha situat aquest dissabte a un sol punt de les places d’ascens a l’OK Lliga, gràcies a la derrota del fins aquesta jornada líder, el Sant Feliu, a la pista del CP Calafell. Els calafellencs han fet un gran partit i han guanyat merescudament i clar el Sant Feliu, per 6 gols a 2. Precisament, el mateix resultat amb què ha perdut un altre equip penedesenc, el CP Monjos, a la pista del CP Voltregà, nou líder de la categoria. El CE Vendrell, de la seva banda, ha golejat, per 9 a 1, el Raspeig i s’ha beneficiat del favor que li ha fet el seu rival del Baix Penedès.
Així les coses, el CE Vendrell és ara tercer classificat, amb 50 punts i empatat amb el San Antonio de Pamplona. Els dos equips són a només 3 punts del CP Voltregà i, com apuntàvem, a un sol punt del San Feliu, el segon equip que ara per ara pujaria a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal.
La Primera Divisió ha completat aquest dissabte la 26a jornada, per la qual cosa el CE Vendrell manté renovades aspiracions d’ascens quan encara falten 4 partits per a la conclusió del campionat.

També et pot interessar

Comentaris