Conveni de col·laboració entre els Castellers de Vilafranca i el Club Patí Vilafranca

13/05/2010 - 16:36h

Dilluns va tenir lloc a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, l’acte oficial de signatura del conveni de col·laboració entre els Castellers de Vilafranca i el Club Patí Vilafranca.

Aquest acord engloba diversos aspectes, que en un futur poden ampliar-se. Significa, entre altres aspectes, una sèrie d’avantatges pels socis d’una i altra entitat i, a més, la participació dels Verds a la festa d’inici de temporada del Club Patí, la Festa de la Verema. Aquest acord també significa la sessió d’espais de Cal Figarot per actes que hagi d’organitzar el Club Patí, a més de qüestions d’imatge, ja que les dues entitats podran lluir d’alguna manera la imatge de l’altre. Però aquests acords només són el principi, ja que en un futur esperen aconseguir-ne més.
Les dues entitats tenen gran pes a la vila, i creuen que és molt important aquest acord, ja que el nom de Vilafranca i el Penedès aconseguirà tenir una presència més àmplia arreu del territori, tant català, com espanyol. És important assenyalar que el Club Patí és un club esportiu que es mou per tot Espanya i els Castellers de Vilafranca, una de les colles de referència del món casteller i que porta forces anys liderant tots els rànquings.

També et pot interessar

Comentaris