Calafell celebra l’ascens de l’equip de bàsquet a Segona Catalana

alt
10/05/2010 - 15:49h

El pavelló de Segur de Calafell ha estat aquest cap de setmana l’escenari de la celebració de la gran festa de l’ascens aconseguit per l’equip sènior A del Club Bàsquet Calafell a Segona Catalana. Al llarg de la tarda de dissabte, es van celebrar els partits del cadet i del sènior B i, abans del partit del Sènior A , es van organitzar els actes de celebració. Els jugadors van desfilar un a un a la pista d’un pavelló que va presentar la millor entrada de la temporada i on es va veure jugadors i jugadores de molts dels equips inferiors del club, creant tot plegat una gran comunió entre tots els assistents.
Molts dels integrants d’aquest equip són jugadors procedents de la pedrera. Es va aprofitar prèviament per homenatjar l’equip aleví del masculí del Santa Creu, que s’havia proclamat campió el dia anterior.
Després del partit, on el Calafell va guanyar d’un punt contra La Selva, l’alcalde de Calafell, l’equip, el cos tècnic, la directiva i els patrocinadors van participar en un sopar per commemorar aquest ascens. Durant el mateix hi va haver diversos parlaments, entre altres, el del president del club, Pep Ferré, que va agrair el treball de tothom i també la col·laboració de l’Ajuntament i els patrocinadors per fer-ho possible. Ferré va felicitar l’equip i el va encoratjar a nous reptes que té a la nova categoria degut a la seva gran qualitat i a la seva joventut.
L’alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, qui va lliurar una placa commemorativa al Club de Bàsquet Calafell, va a felicitar tot l’equip reconeixent el treball fet des de les bases del bàsquet per assolir aquests resultats i arribar a una categoria on ja s’hi havia estat ara fa 6 anys.
Des de la Regidoria d’Esports de Calafell es valora molt positivament l’èxit aconseguit pel sènior A, així com l’important treball que realitza el club al llarg de l’any.

També et pot interessar

Comentaris