Noves dependències per a la Regidoria d’Esports de Calafell

10/05/2010 - 14:35h

Aquest dilluns s’ha signat a l’Ajuntament de Calafell el contracte de les obres del projecte de construcció dels nous locals destinats als serveis de la Regidoria d’Esports, contracte que ha estat adjudicat al Gabinet Tècnic Equilatea SL. És previst que l’obra es pugui inaugurar a meitats de juliol. El termini per executar-les és de tres mesos i el pressupost puja a 165.300,20 euros.
Les noves dependències s’ubicaran al complex esportiu Vilarenc Aqua i suposen una notable ampliació del reduït espai de què disposava fins ara la regidoria. En aquest sentit, podrà disposar també d’una sala per a conferències, cosa que fins ara no succeïa.
L’alcalde, Jordi Sánchez, ha destacat un cop acabat l’acte de signatura “l’avenç que representa comptar amb unes dependències en condicions i el fet que sigui l’Estat qui les financiï, a través del Fons Estatal d’Inversió Local”. Justament les obres aniran a càrrec del FEOSL, conegut com a ‘Pla Zapatero II’. Es tracta d’una de les cinc obres incloses i aprovades al Pla Zapatero II i que beneficiaran Calafell.
Al seu torn, el regidor d’Esports, José Manuel Núñez, s’ha mostrat “molt satisfet” pel canvi “i modernització” de les instal•lacions, que així mateix comptaran amb servei de Wi-fi.
Per part de l’empresa han signat el contracte els seus dos representants, Manuel García Espinola i Manuel García Escudero. Per part de l’Ajuntament ho ha fet l’alcalde, Jordi Sánchez.

També et pot interessar

Comentaris