Continua la implantació de la recollida selectiva d’escombraries al nucli antic del Vendrell

07/05/2010 - 11:36h

El Vendrell continua el procés d’implantació de la recollida selectiva d’escombraries al nucli antic del municipi. L’actuació, emmarcada dins del Pla de Barris, posarà a disposició dels veïns i veïnes una nova bateria de contenidors soterrats. Amb la instal·lació que s’està duent a terme d’una bateria de set contenidors soterrats, continua la implantació del sistema de recollida selectiva d’escombraries que es va iniciar al passeig de les Bòviles. Aquesta actuació, promoguda pel Pla de Barris, suposa la col·locació de contenidors de paper, de vidre, d’envasos i plàstics, d’orgànica i de rebuig. Aquesta tercera bateria es trobarà ubicada a la plaça del Centre, aprofitant els treballs del quart projecte de reurbanització de carrers que s’hi duu a terme.
Des de la Regidoria de Medi Ambient, el regidor Jaume Domingo ha dit que “la voluntat d’aquest Ajuntament és millorar a tot municipi la recollida selectiva, que estic convençut que donarà uns excel·lents resultats”. També cal destacar el baix impacte que aquest soterrament implica per a la imatge dels carrers en els quals s’instal·la. El regidor ha volgut recalcar que “el reciclatge ha d’esdevenir una pràctica habitual a tot el municipi. Per aconseguir un Vendrell de qualitat, tots en som responsables i per això demanem la col·laboració de tota la ciutadania”.
Des de l’Ajuntament del Vendrell ja s’estudien altres punts del municipi en els quals pugui ser adient i viable la col·locació d’aquest tipus de bateries de contenidors. Un cop quedin totalment enllestides les obres que es duen a terme als carrers, tindrà lloc la posada en marxa d’aquesta nova experiència.
Paral·lelament, es realitzarà una campanya informativa entre els veïns per tal de donar a conèixer el correcte funcionament del sistema de recollida selectiva.

També et pot interessar

Comentaris