Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest estiu a Cracòvia

04/05/2010 - 15:43h

Aquest estiu els Castellers de Vilafranca participaran al XXIII Aplec Internacional de la Sardana i Mostra de grups folklòrics, que organitza Adifolk. El viatge serà entre els dies 6 i 10 d’agost i enguany se celebra a Cracòvia (Polònia), ciutat que el seu centre medieval històric és declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Les inscripcions dels castellers ja estan obertes, i es poden fer a través d’Internet o directament a la cartellera de la nau de Cal Figarot.

No és la primera vegada que la colla de la camisa verda participa a l’Aplec Internacional de la Sardana. Ja ho va fer en una ocasió l’any 1991 a la ciutat de Tolosa (Occitània), però aquesta sí que és la primera vegada que els Verds actuen a Polònia. L’aplec és una trobada on diferents grups representants de la cultura i les tradicions catalanes fan cada any a una ciutat diferent. El fet de que aquest viatge sigui en plena temporada castellera i la possibilitat de desplaçar a 150 castellers i castelleres fa preveure que la colla pugui realitzar bons castells a Cracòvia.
A part de les dues actuacions que els Castellers de Vilafranca hauran de realitzar com a participants a la mostra, també tindran l’opció de visitar les zones més emblemàtiques de la ciutat i les seves rodalies.
Encara que el viatge es farà a l’agost, és molt important que tots els castellers que desitgin participar a la trobada s’inscriguin al viatge abans del 10 de maig. Les inscripcions estan obertes de dues maneres diferents: a través d’Internet omplint el formulari d’inscripció, o bé apuntant-se a la llista de la cartellera de la nau de Cal Figarot els dies d’assaig, dimecres a les 20 h i divendres a les 21.30 h.

També et pot interessar

Comentaris