Tres punts treballats que acosten al Vilafranca a l’ascens.

02/05/2010 - 20:01h

Degut a la falta de laterals per culpa de les lesions, el Vilafranca es va veure obligat a fer dos fitxatges durant la setmana, els laterals, Moya i Ruben Ortiz, un a la dreta i l’altra a l’esquerra i  la primera part hem de dir que el rival de torn molt necessitat de punts, va fer treballar molt i molt al Vilafranca.

Hem de dir que a la primera part l’afeccionat no es va acabar de divertir com en anteriors oportunitats, era un partit travat i costava apropar-se a porteria contrària, malgrat tot, als 14 Palet i als 17 Elvis van tenir el gol per van errar als darrers instants, però tot i que la pilota corria d’àrea a àrea, no es veia que podés arribar algun gol, tot i que cal dir que a les acaballes David Pérez i als 41 i els visitants ratllant el descans, van buscar el gol .
A la segona part el Marianao conscient que podia assolir algun punt, va agafar el ritme del partit i va ser qui millor combinava i que es presentava amb certa facilitat a l’àrea local, el que passa però és que la ben estructurada defensa del Vilafranca no li permetia marcar i en canvi els locals, a la contra feien mal. Poc abans del primer quart, en una contra de Palet, aquest cedeix en horitzontal a David Pérez perquè empenyi la pilota a gol, era un 1-0 que donava una certa tranquil·litat, però el Marianao seguia i seguia treballant tot buscant l’empat, el públic patia i calia el segon gol per tenir tranquil·litat  .Al 80 un remat del visitant Massip és rematat a gol i el defensa del Vila Rubèn Ortiz, treu de cap des de sota pals i tant sols un minut després arribava el segon gol, bastant calcat del primer i amb Rubèn i novament David Pérez de protagonistes. Fins del final una mica de tot, dos penals reclamats pel Vilafranca, un expulsat pels locals per acumulació i xut de falta del foraster Javi a la base del pal dret de Saperas.
Amb aquesta victòria el Vilafranca te encara més aprop l’ascens toi i que matemàticament encara no es pot celebrar.

Fitxa tècnica

Vilafranca                    2
Marianao                     0

Vilafranca: Saperas, Moya, Bacaicoa, Fos (Palau 74’), Rubèn Ortiz, David, Roca, Elvis, (Torrents 80’), Palet (Rubèn 59’), David Pérez i Puchi
Marianao: Atiega, Ismael (Nico 77’), Javi, Ivo, Dos Santos, Pinyol (Massip 71’), Benegas, Raúl Hernández, Raúl Cortezon, Romo (Chito 77’) i Toñin.
Gols: 1-0 David Pérez (58’). 2-0 David Pérez (81’).
Àrbitre: Paez Brines del col·legi de Tortosa, no va agradar el seu criteri en les faltes de mig camp i es va empassar dos possibles penal favorables al Vilafranca.
Targetes: Pels locals van veure groga, Elvis i David i pels visitants, Dos Santos, Pinyol i Ivo. Vermella per acumulació a David del Vilafranca en temps de descompte..