Un Vilafranca trencat per lesions surt derrotat del camp del Guíxols.

25/04/2010 - 22:20h

El terreny del Guíxols és difícil per puntuar-hi, però si a més hi afegim que el Vilafranca va anar-hi trencat per les lesions, la derrota pot tenir una explicació, per postres el Vilafranca va tenir vàries oportunitats de gol i no va tenir la sort de cara.

El Vilafranca de sortida va presentar una alineació amb cinc davanters i no per jugar a l’atac sinó perquè no hi havia mes jugadors. Pensem que a part dels tres davanters, Valerio, Puchi i Ruben, David Pérez jugava de pivot per davant de la defensa i Palet de lateral dret i no van ser invents de Puchi. El que passa és que la gran quantitat de lesionats va portar a fer una alineació de circumstàncies i a més a la primera part es va lesionar Valerio i cap al final Aleix, per tant dos homes menys per la setmana vinent. Mireu, com a lesionats el Vilafranca te, Tito Caballero, Fos, Costa, David, Medina i Isma, Eitan de permís d’estudis i Saperas, Elvis i Valerio van jugar “tocats”, de manera que Joan Torrens del segona regional i Sergi Albarran del juvenil, tots dos de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, van haver de debutar. Torrents va fer un bon partit, jugant mes de 60 minuts i Albarran va complir bé jugant una mitja hora.
Amb aquest panorama, el Vilafranca va intentar controlar al Guíxols que tot i pressionar no va tenir massa oportunitats de gol i en va saber fer un en una centrada des de la dreta que cap defensa va sapiguer treura i van permetre al davanter Ruben Perez rematar a gol.
A la segona part el Vila va anar a buscar l’empat i als 50 i 54 Ruben xuta però els seus trets van mig metre alt i quan més pressionava el Vilafranca arribava el segon gol en una centrada de falta que remata Teixidor. El Vilafranca es va llençar a l’atac de cara reduir distàncies i als 65 hi van haver duer grans parades a boca de canó del porter local i als 81 Palet xuta al pal. Cap al final un penal precedit d’una falta en atac, fa que arribi el 3-0 i ja a tocar del descompte Roca marca el de l’honor.

Fitxa tècnica

Guixols                        3
Vilafranca                    1

Guíxols: Jordi, Elias (Richard 86’), Cervera, Gallardo, Edu, Borja, Xavi Martínez, Nierga, Ruben Pérez (Medina 56’), Gabriel i Alberto (Teixidór 50’)
Vilafranca: Saperas, Palet, Bacaicoa, Palau, Aleix (Albarran 64’), David Pérez, Roca, Elvis, Valerio (Torrents 21’), Ruben, Puchi (Moral 88’).
Gols: 1-0 Ruben Pérez (19’). 2-0 Teixidor (63’). 3-0 Teixidor de penal (84’). 3-1 Roca (89’).
Àrbitre: Mur Romero, pot ser no va tenir culpa de la derrota, però es va menjar un parell de penals més que dubtosos favorable al Vila i va concedir-ne un després de falta prèvia fora de l’àrea.
Targetes: Pels locals van veure groga, Borja i Xavi Martínez i pels visitants, Bacaicoa, Elvis i Puchi.