La Federació de Patinatge de Tarragona contradiu la Federació Catalana en l’afer Calafell-Vendrell de Segona Catalana

alt
23/04/2010 - 08:02h

La delegació territorial de la Federació Catalana de Patinatge a Tarragona ha contradit els seus companys de la Federació Catalana en el sentit que han atès la reclamació realitzada pel CE Vendrell en referència al partit de Segona Catalana d’hoquei patins jugat el passat 26 de febrer a Calafell, i que va acabar amb victòria del Netman Calafell per 5 a 3.
Aquell dia, amb el conjunt calafellenc va jugar el porter Albert Damau, pertanyent al primer equip del Club Patí Calafell –de lliga estatal– després que els directius del Patí Calafell fessin la consulta pertinent a la Federació Catalana, que poc abans del derbi, va autoritzar l’alineació de Dalmau, bassant-se en un reglament existent fa anys. Aquesta normativa diu que només els porters poden canviar de categoria, ja sigui en categoria inferior o superior, sense cap condicionant. De fet, la Federació Catalana (FECAPA) va enviar per escrit al club calafellenc que no hi havia cap normativa contraria a l’alineació del porter del primer equip. Ara, la Federació Territorial, a sobre que ha confós la data del partit –diu que es va jugar el 26 de març– dóna el partit per perdut al Netman Calafell i concedeix els punts als CE Vendrell, equip que ja fa unes setmanes ja es va proclamar sotscampió i primer classificat dels equips de les comarques de Tarragona i, per tant, nou equip de Primera Catalana, el dia en que el Mollerussa no va poder presentar els mínims jugadors per poder jugar. Per això el marcador va ser d’1-0.
Ara la junta directiva del Club Patí Calafell ha presentat el corresponent recurs i tota la documentació demostrant que van seguir instruccions de la Federació Catalana de Patinatge. Els dirigents calafellencs ja han avançat que arribaran on calgui per demostrar la seva honorabilitat i, alhora, que els federatius es contradiuen.

També et pot interessar

Comentaris