Es torna a cedir un empat davant un bon Igualada i un mal arbitratge.

18/04/2010 - 19:18h
L’Igualada és com la vestia negra del Vilafranca. Al seu camp rarament hi guanya el degà penedesenc i al Municipal de la Vila, te com a pràctica habitual sumar algun punt. Aquesta vegada ha estat un empat i tot entre altres, per la mala punteria dels davanters locals i perquè el col·legiat ha expulsat al davanter Puchi per dues targetes quan cap de les dues s’havien d’haver mostrat, ha estat una expulsió molt injusta.

La primera part ha estat mes controlada pel Vilafranca amb oportunitats de gol de Palet i Puchi i una de molt clara de Palau en un remat de cap al travesser, mentre que l’igualada a la contra intentava fer mal, sense però perill per la porteria local
A la segona, després d’una gran oportunitat de Palet ben aviat ha estat expulsat Puchi quan va veure una groga (en tenia una de la primers part) quan la pilota li va entre el pit i el braç, totalment enganxat al cos. El col·legiat no ho veu i l’assistent li diu que si, que son mans, evidenciant un gran error d’apreciació. Per tant quasi tota la segona part l’equip de la Vila ha jugat amb un home menys i ha controlat bé, però es va veure com Bacaicoa involuntàriament rematava de cap al seu travesser i com Saperas parava una pilota xutada per Mili als 86. A dos pel final expulsió del visitant Mili també per acumulació i ja en temps de descompte i en una jugada confusa en la que el mateix porter del Vilafranca va anar a rematar, Palau toca la pilota i quan aquesta entrava a gol, el defensa foraster Torres treu l’esfèrica de la ratlla de gol davant les lamentacions de l’afeccionat que veia com podia arribar un treballat 1-0.
 
 
Fitxa tècnica  
 
Vilafranca                     0
Igualada                        0
 
Vilafranca: Saperas, Aleix, Bacaicoa, Palau, Costa (Moral 88’), David Perez, Eitan, Elvis, Puchi, Ruben (Roca 78’), i Palet (Valerio 58’).
Igualada: Yannik, Oriol, Torres, Edu, Paquito, Marc (Bernada 64’), Jesús, Enric, Isma, Pedro i Gerard (Mili 62’)
Àrbitre: García Membrive del col·legi de Girona va ser molt protesta, va expulsar injustament a Puchi i l’assistent va assenyalar malament algun fora de joc.
Targetes: Pels locals van veure groga, Elvis i Puchi i pels visitants, Oriol, Marc, Enric, Paquito i Mili. Expulsats per doble groga el local Puchi 55’ i el visitant Mili 88’.

També et pot interessar

Comentaris