La productora d’Alejandro Amenábar portarà la novel·la ‘Fin’ al cinema

12/04/2010 - 13:30h

La carrera meteòrica del vilafranquí David Monteagudo agafarà un impuls més que decissiu arran de la notícia que ell mateix ha confirmat al 3d8 de l’adaptació al cinema de la seva exitosa novel·la, Fin. Amb tot, l’autor es mostra del tot reservat i encara no vol fer declaracions sobre aquest pas tan important en la seva carrera en espera que s’acabi de tancar el tracte, que es preveu de manera imminent.

I no es tractarà d’una adaptació qualsevol, ja que el director que s’ha interessat per la trama de la novel·la del vilafranquí és ni més ni menys que Alejandro Amenábar, el mateix que ha triomfat amb pel·lícules com “Los otros” i més recentment amb “Ágora”.
La notícia, que va difondre aquesta setmana el programa “Sentits”, de Catalunya Ràdio, coincideix en el temps amb una altra bona nova per a l’escriptor vilafranquí, ja que aquests dies ha sortit al mercat la traducció al català d’aquesta primera novel·la publicada per Monteagudo sota el títol de Fi.
Si l’original en castellà va sortir sota el segell de l’editorial El Acantilado, en aquest cas és Quaderns Crema qui edita la versió catalana de la novel·la, signada pel poeta Jordi Nopca, i dins de la col·lecció Biblioteca mínima.
La vida de David Montagudo ha experimentat un gir espectacular aquest darrer mig any després que una de les seves novel·les, Fin, aconseguís finalment seduir un editor per tal que li publiqués. L’èxit de la novel·la ha estat de tal magnitud que la vida d’aquest vilafranquí autodidacta que treballa com a operari en una fàbrica de cartró de Torrelavit ha canviat radicalment de la nit al dia.

També et pot interessar

Comentaris