El Noia supera el Vic i el Caixa Penedès es queda sense gaire opcions de permanència

12/04/2010 - 09:11h

El Noia-Freixenet ha impedit aquest cap de setmana que el Vic, un dels millors equips de l’OK Lliga, es tornés a posar líder de la competició. De la seva banda, el Caixa Penedès-Patí Vilafranca ha fet un pas gairebé definitiu per a la pèrdua de la categoria. Els sadurninencs han pogut guanyar el Vic per la mínima, gràcies a un 1 a 0, i d’aquesta manera agafar moral de cara als propers compromisos, sobretot el de la fase final de la Copa d’Europa, que podria celebrar-se a la Capital del Cava.
Quant al Caixa Penedès, en el duel de cuers ha perdut a casa contra el SHUM Massanet, per 2 gols a 3. D’aquesta manera els vilafranquins es col·loquen en el darrer lloc de la classificació i pràcticament es queden sense opcions per intentar continuar un any més a l’OK Lliga.
Aquest cap de setmana només s’ha disputat un partit de la primera divisió estatal, en el què el CP Calafell ha perdut, per 3 a 1, a la pista de l’Oviedo.
I, finalment, val a dir que aquest dimarts hi tornarà a haver hoquei patins amb la participació d’equips penedesencs. El Caixa Penedès rebrà, a les 9 del vespre, el Blanes; el Noia visitarà el líder, Liceu de la Corunya; mentre que el CE Vendrell de la primera divisió jugarà a la pista del Mataró.

També et pot interessar

Comentaris