El Vilafranca es va haver de posar el mono de fer feina per guanyar a un camp molt difícil.

11/04/2010 - 23:31h
 

Molt difícil ho va tenir el Vilafranca per sumar els tres punts. És mes, tal com va anar el partit, el Vilafranca pot estar molt content d’haver sumat tres punts. Algú es preguntarà si no els mereixia i la veritat és que si que va fer mèrits, però els locals, a casa seva son molt forts, lluiten molt, treballen i treballen recolzats per una exigent afició i va gaudir d’oportunitats per fer mes gols, però el Vilafranca pot ser va tenir la sort del líder.

 
Si parlem del partit hem de dir que el Vilafranca va sortir, despistat, talment com si alguns jugadors no trobessin la seva millor posició al camp, per cert en una superfície de terra, tot i això, Iberiana i Vilafranca, sovintejaven les àrees amb cert perill. Abans del primer quart d’hora, una cessió de cap del local Sasa a Jon Ander dins l’àrea gran, es rematada per Jon Ander amb un xut creuat que va anar a gol. Dos minuts després Ruben aprofita una centrada de Puchi per rematar fluix al pal  i als 45 David va rematar alt un corner en una bona oportunitat de gol.
A la segona els locals van pressionar de sortida i el Vilafranca sortia a la contra. De manera que Palet en jugada estudiada marca l’empat als 68, un gol que va espavilar a l’Iberiana que en tres oportunitats va posar a prova a Saperes qui gràcies a les seves intervencions va mantenir la porteria sense mes gols i va permetre que en un contraatac de Puchi, aquest cedís la pilota a Palet perquè sol i sense oposició fes el segon gol.  
Al final tres punts cap a Vilafranca que si els acompanyem dels altres resultats, veiem a la classificació un Vilafranca encara mes líder i mes a prop de Tercera.
 
 
Fitxa tècnica  
 
Gimnàstica Iberiana   1
Vilafranca                     2
 
Gimnàstica Iberiana: Pardo, Marcos, Koeman (Carlos 75’), Dani, Eric, Jony, Sasa, Adri, Jon Ander, Marcos i Padilla (Oscar 67’).
Vilafranca: Saperas, Aleix, Bacaicoa, Palau, Costa (Tito Caballero 63’), David, Medina, Eitan, Puchi, David Perez, i Ruben (Palet 53’).
Gols: 1-0 Jon Ander (14’). 1-1 Palet (68’). 1-2 Palet (83’)
Àrbitre: Rigau García del col·legi de Girona va fer un arbitratge valent, francament bo. Pot ser per dir alguna cosa hauria pogut mostrar alguna targeta mes als locals.
Targetes: Pels locals van veure groga, Carlos i Oscar i pels visitants, Medina, Aleix, David i Elvis.

També et pot interessar

Comentaris