Una jornada sobre l’aplicació de les noves tecnologies per millorar l’activitat comercial

08/04/2010 - 15:47h

El proper dilluns dia 19 d’abril tindrà lloc al Centre Àgora de Vilafranca del Penedès una jornada Pimestic del sector comercial sobre la implantació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) als establiments comercials per promoure’n la presència a internet, atraure més clients i optimitzar-ne la gestió.
La jornada està organitzada pel Patronat de Comerç i Turisme i el Centre Àgora, la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i l’agència ACC1Ó CIDEM|COPCA, amb la col•laboració de totes les associacions de comerciants de Vilafranca. En el decurs de la jornada s’exposaran casos d’èxit reals, a partir d’un format innovador i participatiu per tal que els assistents puguin intercanviar informació i exposar dubtes. Així mateix, es donarà a conèixer el servei d’orientació per a les pimes en l’ús de les tecnologies digitals i s’oferirà informació sobre els ajuts i les vies de finançament establertes, de les quals se’n poden beneficiar les empreses.

La jornada PIMESTIC està adreçada als responsables d’establiments del sector comerç i cal inscripció prèvia. Per a més informació i inscripcions, podeu adreçar-vos a la pàgina web www.pimestic.cat o al telèfon 902 20 66 20.

També et pot interessar

Comentaris