S’escapen punts del Municipal per culpa d’un bon visitant i d’un mal àrbitre assistent.

28/03/2010 - 19:44h

Algun dia havia de succeir, el que passa és que quan es juga millor que el contrari, quan es tenen mes oportunitats de gol i a mes, quan es fa un gol que l’assistent no veu i quan hi ha un claríssim penal que novament l’assistent es fa el boig, acostuma a passar el que avui ha succeït. Un gran partit entre dos bons equips i empat injust. La Gramenet B venia escaldat després de l’1-4 que li van clavar la setmana anterior a casa seva i a més com ho va demostrar és un gran conjunt que practica un bon futbol, per això a la primera part l’afeccionat va gaudir del que s’estava veient, un equip visitant que es va mostrar com el millor que ha passat pel Municipal i un Vilafranca que amb el seu futbol directa portava molts problemes al que hores d’ara és el tercer classificat. Amb la pilota amunt i avall, s’esperava que arribés ben aviat algun gol, no es sabia a favor d’aqui ja que tots dos equips buscaven la porteria, però un i altre havien fet mèrits per anar al descans amb algun gol.

Precisament va ser el Vilafranca en un corner que treu Puchi,al primer pal, Bacaicoa tira amb el cap enrere i Valerio a boca de gol i també de cap remata al fons de la xarxa. A la segona part d’entrada Bacaicoa llença una falta al pal i poc després en una errada de marcatge arribava l’empat. Després atacs i mes atacs del Vilafranca, amb un altre remat al pal de David, un clar penal del porter sobre Puchi i un gol d’Eitan anul·lat  per l’assistent, en una pilota que havia entrat mes d’un pam i l’àrbitre assistent no va voler veure. Al final empat injust, però la satisfacció d’haver sumat un punt més.

Fitxa tècnica

Vilafranca               1
Gramenet B            1

Vilafranca: Saperas, Aleix, Bacaicoa, Tito Caballero, Costa, David, Elvis (Palau 88’), Eitan, Puchi, Palet (Ruben 76’) i Valerio (David Pérez 63’)
Gramenet B: Pastor, Santos, Cantó, Javi, Ortega, Roger (Batanero 74’), Alex, Aritz, Alaban (David Suarez 70’), Arias (Gerard 88’) i Vila.
Gols: 1-0 Valerio (38’). 1-1 Alaban (51’)..
Àrbitre: Molina Fernández del col·legi de Barcelona ho va fer bé, però l’assitent de l’atac del Vilafranca no va veure un penal i un gol fantasma.
Targetes: Pels locals va veure groga, Elvis i pels visitants, Alaban, Ortega, Aritz i Gerard.