Vilafranca organitza i participa en la jornada tècnica ‘La Festa Major: espai de trobada, espai de cohesió’

25/03/2010 - 17:18h

El proper 28 d’abril tindrà lloc a Reus la primera Jornada tècnica sobre “La Festa Major: espai de trobada, espai de cohesió,” que organitza el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana conjuntament amb la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i els ajuntaments de Granollers, Reus i Vilafranca.
La Festa Major constitueix el programa transversal més gran que es porta a terme en molts municipis. Les festes majors, a més de ser un element important identitari de les nostres poblacions, esdevenen una oportunitat única per a la integració de totes les comunitats que la viuen. L’objectiu de la jornada tècnica del proper dia 28 d’abril, adreçada a regidors/es i tècnics/es de Cultura de tots els ajuntaments, és reflexionar, obrir debat i intercanviar experiències.

Una ponència marc i tres taules rodones al voltant de Participació i festa, Sentiment de pertinença i cohesió social i, Models organitzatius situaran el tema i convidaran a la participació a partir del reconeixement de les diferents realitats i amb la voluntat de trobar noves perspectives de la festa. Vilafranca exposarà el seu model organitzatiu en la tercera taula rodona i l’encarregat de fer-ho serà el cap del Servei de Cultura de l’Ajuntament, Àngel Hom.

La jornada tindrà lloc a Mas Miarnau (Centre de Formació Permanent de la Universitat Rovira i Virgili), avinguda 11 de Setembre, 112, de Reus. Les inscripcions s’obriran el 6 d’abril i es lliurarà certificat d’assistència a tots els participants.

També et pot interessar

Comentaris