El Caixa Penedès empata a Tenerife i el CE Vendrell s’endú el derbi de Primera

20/03/2010 - 19:49h

El Caixa Penedès-Patí Vilafranca ha obtingut aquest dissabte un valuós empat a la pista del Tenerife, però es mereixia la victòria. I en el derbi del Baix Penedès a la Primera Divisió, el CE Vendrell ha guanyat a la pista del CP Calafell. A l’OK Lliga, els vilafranquins han dominat en tot moment l’encontre i, sobretot a la segona part, han perdonat molt davant la porteria contrària. A la mitja part el partit ha acabat amb un solitari gol visitant aconseguit en els primers minuts per Cristian Rodríguez. A la segona, un gol de Sergi Miras donava més avantatge al Caixa Penedès i malgrat el primer gol del Tenerife, al minut 33 d’encontre, els homes de Ricard Muñoz han desaprofitat moltes ocasions per sentenciar. Entre aquestes, un penal i una falta directa. A més, tampoc no han pogut beneficiar-se del fet de jugar durant quatre minuts amb un home més, per l’expulsió d’un jugador local. Malauradament, doncs, el tercer gol no ha arribat i, en canvi, el Tenerife ha pogut marcar l’empat a un minut i mig del final, de falta directa.
A l’OK Lliga aquest cap de setmana només jugava el Caixa Penedès dels equips penedesencs, atès que el partit del Noia Freixenet a la pista del Reus Deportiu s’ha ajornat per la disputa de la final Intercontinental de l’equip del Baix Camp.
El derbi de Primera, pel Vendrell
Quant a l’apassionant derbi penedesenc a la Primera Divisió estatal, el CE Vendrell ha pogut guanyar a la pista del CP Calafell, per 4 gols a 5. L’encontre, que s’ha disputat en un pavelló Joan Ortoll pràcticament ple de públic, ha estat molt anivellat i emocionant. S’ha avançat el conjunt de la capital del Baix Penedès i a la mitja part s’hi ha arribat amb empat a 2. A la segona, els vendrellencs guanyaven per 3 a 4 quan ha arribat un dels moments més polèmics del derbi. Altarriba ha marcat l’empat a 4 de falta directa, però els àrbitres han fet repetir el llançament perquè un jugador visitant s’ha bellugat de la posició abans d’hora. El jugador igualadí no ha pogut tornar a marcar i això ha encès els ànims entre jugadors i aficions. Sortosament, però, no hi hagut incidents greus en un recinte controlat per molts efectius policials. El CE Vendrell ha pogut marcar un cinquè gol i el darrer gol calafellenc només ha servit per anivellar més l’encontre en els seus darrers segons. Amb aquest marcador, el CE Vendrell es posa en immillorable situació per intentar d’assolir l’ascens a l’OK Lliga. Sobretot després que el fins ara líder, el San Antonio de Pamplona, hagi perdut (5-4) a Mataró i el Sant Feliu hagi caigut per 0 a 2 contra el Voltregà, nou líder de la categoria. Els vendrellencs són tercers empatats a 40 punts amb els navarresos i a només un punt dels osonencs.
De la seva banda, el tercer equip penedesenc d’aquesta segona categoria de l’hoquei patins estatal, el CP Monjos, ha guanyat per 2 gols 5 a la sempre difícil pista del Raspeig.