Un Vilafranca amb la sort del líder suma tres punts mes.

14/03/2010 - 22:15h

Ja s’havia comentat durant la setmana, el Sants, el millor equip a camp contrari, li donaria problemes al Vilafranca i dit i fet. Poques oportunitats de gol tant a una com altre porteria 1-0, penal parat per Saperas i incertesa fins el xiulet final de partit

Amb Puchi a la grada per tenir un partit de suspensió del darrer diumenge, es va jugar aquest partit entre el millor equip a casa i el millor a camp contrari i certament es va notar, especialment pel bon treball fat a la zona ampla del Sants, que va controlar be la zona ampla tot i tenir poca arribada a l’àrea de Saperas, mentre que el Vilafranca en les seves contres portava perill. Precisament en una d’elles, en un atac per l’esquerra Puchi llença una pilota llarga a David Pérez i aquest li fa una vaselina al porter perquè la pilota entri a gol. Fins el final de la primera part poques coses més a comentar.

A la segona el Sants va seguir treballant bé, controlava el temps del partit i la zona ampla era seva. Mentrestant el Vilafranca a la contra intentava sentenciar i precisament Puchi als 64 va tenir una bona oportunitat, però la pilota va sortir arran de pal. Als 74 una ma involuntària de Bacaicoa dins l’àrea, va significar penal. El visitant Siles el va llençar i Saperas en una gran intervenció el va aturar, un minut després, segona groga al jugador del Sants Xavi Pascual i tres minuts més tard quan Palet s’escapava li fan falta i Vermella directa a Pol Ubach. El Sants es quedava amb nou i tot i així premia l’accelerador, però el Vilafranca a la contra va tenir el segon i fins i tot el tercer.

Fitxa tècnica

Vilafranca                  1
Sants                         0

Vilafranca: Saperas, Costa, Aleix (Palau 33’), Bacaicoa, Tito Caballero, Medina (Roca 45’), David, Eitan, Puchi, Palet i David Pérez (Valerio 71’).
Sants: Ferran Pol, Oscar, Agustí, Pol Ubach, Berges, Xavi Pascual, David Haro (Forzinetti 75’), Ivi, Siles, Carlitos (Acosta 69’) i Tacon (Abde 84’).
Gols: 1-0 David Perez(23’).
Àrbitre: Serrano Hernández del col·legi de Lleida.
Targetes: Pels locals van veure groga, Palet, Palau, Bacaicoa, Medina i Valerio. i pels visitants, Xavi Pascual i Acosta. Vermelles a Xavi Acosta (74’) per acumulació de grogues i a Pol Ubach, vermella directa (77’)