Josep M. Vera és el nou cap de colla dels Minyons de l’Arboç

12/03/2010 - 11:00h

L’assemblea extraordinària celebrada per l’entitat castellera arbocenca, el passat divendres dia 5 de març, es va aprovar, per una inqüestionable majoria, la composició de la Junta Tècnica, que encapçalarà Josep Maria Vera. Abans de la votació de l’única candidatura presentada, es van sentir crítiques sobre la gestió de la elecció de la Junta Tècnica i la necessitat d’haver-se realitzat aquesta renovació a la present temporada. No obstant, el resultat de la votació no deixa lloc a dubtes ja que només van haver 2 els vots en contra i 7 les abstencions, davant els 46 vots favorables assolits.

Cal destacar que l’anterior Cap de Colla i actual Cap de tronc a la renovada junta, Lluís Jané, va agrair a tothom el suport rebut durant les temporades que ha dirigit la part tècnica dels Minyons de l’Arboç… «Però això ja es passat, i cal treballar per mirar endavant».
El nou cap de Colla va enumerar una a una les persones que formen part de la Junta, que van sortir a explicar alguns apunts dels programa de treball. Cal destacar que, a més de les figures tradicionals d’anteriors juntes tècniques, a més del Cap de Tronc, es contemplen una persona responsable de la Guarderia i una altre per realitzar tallers, amb l’objectiu d’atendre millor la canalla durant les actuacions.
El president, Jaume Ventura, ha valorat molt positivament la gestió de configurar aquesta Junta tècnica que integra persones de les dos candidatures presentades en l’anterior Assemblea, … «Està clar que la aposta per treballar en la línia d’una candidatura de consens ha estat encertada dons podem dir que hi ha la suma de les grans aptituds castelleres que aporten tant Lluís Jané com el Josep M. Vera, i d’altres components d’aquest equip que tenen experiència, per les tasques que alguns d’ells han vingut desenvolupant en anteriors temporades.»
Aquesta mateixa setmana es començaran els assaigs per preparar les primeres actuacions previstes.
La tècnica dels Minyons de l’Arboç per al 2010 l’encapçala Josep M. Vera, que tindrà Albert Amposta de sotscap de colla; Lluís Jané, com a cap de tronc i pilars, i Paco Marín, de segon cap de pilars. El cap de pinyes serà Marc Borrell i l’equip el tancarà Roger Rodón. A l’equip de canalla hi ha Antonio Figueras, Àngel Navarro i Benjamí Vallès. Les encarregades de la guarderia són Vanesa Arahuete i Àngels Sumoy, mentre que dels tallers se n’encarregaran Fabio Varas i Alison Alcalde.
 

També et pot interessar

Comentaris