Es convoca el premi de poesia Antoni Massanell

Avatar
08/03/2010 - 09:39h

L’Associació de Veïns de les Clotes ha convocat el Premi Antoni Massanell, de poesia en català en el marc del 18è Concurs de Poesia de Primavera.
El Premi Antoni Massanell, de poesia en català, és de temari lliure, amb un mínim de 30 versos i un màxim de 90 (aproximadament). Els treballs han de ser inèdits i no han d’haver estat premiats mai en certàmens anteriors. El premi està dotat d’un primer premi amb una dotació de 350 euros, un segon premi amb una dotació de 150 euros, un premi local de 100 euros, Premi Caixa Penedès i un trofeu atorgat per la família Garcia-Cañamero.

Els treballs s’han de lliurar a mà, o bé s’han d’enviar per correu, a la presidenta de l’AV de les Clotes, posant al sobre “per al Concurs de Poesia de Primavera Antoni Massanell”, a l’adreça: AV de les Clotes, pl. de la Verema, 2, 08720 Vilafranca del Penedès.
El termini d’admissió d’originals finalitzarà el dia 23 d’abril de 2010. L’acte de lliurament es farà amb un sopar al l’auditori de l’associació de veïns, el 29 de maig, al local de l’AV de les Clotes, plaça de la verema, s/núm. Els poetes premiats hauran de recollir personalment el premi obtingut en el decurs del sopar.
Els premis estan patrocinats per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Caixa Penedès i la família García Cañamero.

També et pot interessar

Comentaris