El Noia-Freixenet, pràcticament classificat per la final a sis de la Lliga Europea d’hoquei

06/03/2010 - 20:58h

El Noia-Freixenet ha posat aquest dissabte més d’un peu i mig a la fase final a sis de la Lliga Europea d’hoquei patins, després de superar el Candelaria per un marcador ample, 5 a 1. A l’OK Lliga, el Caixa Penedès-Patí Vilafranca ha perdut a la pista del líder, Liceu de la Corunya, i a la Primera Divisio estatal els equips penedesencs han fet els tres resultats possibles. El Noia ha fet un bon partit amb el Candelaria portugués, de les illes Açores, i a la primera part ja guanyava per 4 gols a 1. Per tant, la segona part ha estat un pur tràmit, per satisfacció de l’afecció de l’Ateneu, força nombrosa i animosa en aquest partit decissiu pel futur de l’equip de Sant Sadurní a Europa. El Noia lidera el grup B empatat a punts amb el Reus Deportiu i la propera jornada, l’última, jugarà a la pista del dèbil Weil alemany, encara impuntuat. En cas de victòria, el Noia jugarà la fase final amb els sis millors equips del continent, en una seu per decidir.
Quant a l’OK Lliga, el Caixa Penedès-Patí Vilafranca no ha tingut cap opció a la pista del Liceu, que l’ha superat per 9 gols a 4. Els vilafranquins, però, continuen a una distància de 10 punts del lloc de salvació, que marca l’Igualada.
Finalment, resultats desiguals dels equips del Penedès a la categoria de plata de l’hoquei estatal. El Vendrell ha guanyat, per 5 a 3 el Vigo Stick; el Calafell ha empatat a casa amb el líder, el San Antonio de Pamplona (3-3); i el CP Monjos ha vist truncada la seva espectacular ratxa de victòries i ha caigut a la sempre difícil pista del Cerdanyola, per 7 gols a 3.