Nova victòria d’un Vilafranca segueix llençat cap a tercera divisió.

28/02/2010 - 20:28h
 

Era el partit numero tretze a casa i es va guanyar, es porten tretze partits sense perdre i Puchi va marcar el seu gol numero tretze. Els supersticiosos auguraven una mala matinal per allò del numero de la mala sort, però aquesta temporada el Vilafranca no creu en supersticions i tant sols creu en el bon treball que li dona victòries i bons resultats que fan que cada vegada sigui mes a prop de tercera.

 
Davant el Tàrrega s’ha repetit la historia d’altres enfrontaments, es a dir, un equip visitant que porta la iniciativa i un Vilafranca a la contra que fa mal. Abans del gol de Puchi poc després de la mitja hora, el Vilafranca havia arribat amb claredat en tres o quatre ocasions amb jugades de Ruben i David Pérez que no van donar el seu fruit, de manera que es va arribar al descans amb un sol gol al marcador.
A la segona part, als onze, Palet que havia sortit després del descans, va marcar el segon aprofitant una passada llarga de David i tot anava pel bon camí fins que amb un jugador caigut a terra, Tito Caballero xuta fora, el visitant Carballo no la deixa sortir i a més, encara porteria del Vilafranca. Elvis que era allà a prop, li entra pel darrera i l’àrbitre decreta falta i expulsió. Amb deu el Vilafranca va haver de treballar mes fins el final, la llàstima és que per mig minut no quedés el marcador local a zero.
 
Fitxa tècnica  
 
Vilafranca                  2
Tàrrega                     1
 
Vilafranca: Saperas, Aleix, Isma (Costa 45’), Bacaicoa, Fos (Tito Caballero 45’), David, Eitan, Elvis, Puchi, David Perez i Ruben (Palet 45′)
Tàrrega: Chiné, Adrià, Pau (Carballo 58’), Roberto, Xavi, Roca, Vendrell, Rafa Delgado, Gerard (Sergi 59’), Kico (Edu 63’) i Pijoan
Gols: 1-0 Puchi (31’). 2-0 Palet (56’). 2-1 Rafa Delgado (94’).
Àrbitre: Vizcarro Caparros del col·legi de Tarragona.
Targetes: Pels locals van veure groga, Puchi, Costa, Tito Caballero i l’entrenador Puchi i pels visitants, Roberto, pau, adria i Carballo. Vermella directa al local Elvis (69’) i a l’entrenador del Tàrrega per dues grogues als (33’)

També et pot interessar

Comentaris