El Noia es queda fora de les semifinals de la Copa del Rei d’hoquei

26/02/2010 - 09:31h

El Noia Freixenet ha perdut aquest divendres al vespre amb l’actual campió de la Copa del Rei d’hoquei patins, el Vic, i s’ha quedat fora de les semifinals d’aquesta competició que es disputa a Lloret de Mar. Els de Sant Sadurní han perdut per un marcador molt més clar, 3 a 0, de la diferència que hi hagut entre els dos equips sobre la pista. Així, tot i que el Vic, un dels millors equips de l’OK Lliga, ha pogut marxar al descans amb un avantatge de dos gols -de ‘Titi’ Roca de penal i de l’exsadurninenc Borja López-, un dels grans ‘culpables’ que ha impedit una possible remuntada del Noia ha estat el porter vigatà, Sergi Fernández, un dels porters més bons del món. La seva actuació, la qual ha fet que aturés dos penals i una falta directa, entre d’altres jugades de perill, ha estat excel·lent i ha donat confiança al seu equip. Un tercer gol, obra de Bancells, ha resolt un enfrontament que, com dèiem, ha estat molt més anivellat del que pot donar a entendre el marcador. El Noia ha fet una gran segona part, però no ha estat suficient per evitar caure eliminat.